Kék hírek, bulvár

2011.06.03. 08:33

Lószerszámokat lopott a kecskefarmról

Egy millió forintnyi kárt okozott az a tolvaj, aki négy pár lószerszámot lopott el egy izsáki kecskefarmról.

baon.hu

Izsákon, a Gedeon dűlőben egy kecskefarm főépületébe jutott be illetéktelen szerdára virradóra. A lemezszekrényt nyitotta ki a tolvaj, amiből 4 pár lószerszámot lopott el, egy millió forint kárt okozva.

Kecskeméten egy 37 éves helyi férfit vettek őrizetbe a rendőrök. Őt azzal gyanúsítják, hogy szerdán este Kecskeméten a Bethlen körúton, ittasan közlekedett egy Citroen C3 típusú személygépkocsival. Haladása során a Jókai utca és a Bethlen körút kereszteződésében levő forgalomirányító jelzőlámpa tilos jelzésére először megállt, majd tolatni kezdett és nekiütközött a mögötte álló Peugeot 306 típusú személygépkocsi elejének. Az ütközést követően megállás és adatai hátrahagyása nélkül a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére a Széchenyi körút irányába, ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.
 
Határrendészeti események:
 
Eljárás indult 1 szerb állampolgárral szemben, akit szerdán este Tompa külterületén igazoltattak a járőrök. A férfi Szerbia irányából illegálisan lépte át az államhatárt, ezért a Bács MRFK Kiskunhalasi Idegenrendészeti Osztálya határozatával kettő évre kiutasította a Magyar Köztársaság területéről. Tompa közúti határátkelőhelyen kitoloncolásra került Szerbiába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!