Kék hírek, bulvár

2011.06.25. 19:42

Kettős tragédia: a motoros és utasa is szörnyethalt

Motorkerékpár és Peugeot személyautó ütközött össze Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között – tájékoztatott Szabó Anita, a megyei rendőr-főkapitányság hétvégi ügyeletes szóvivője.

N. N. M.

A szombat este, 19 óra körül történt balesetnek két halálos áldozata van: a motoron utazó nő és férfi. A helyszínre rohammentő és mentőhelikopter is érkezett, de már nem tudtak segíteni a motor utasain. A baleset helyszínen teljes az útzár.

A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy a motort az elhunyt férfi vagy a balesetben ugyancsak életét vesztett nő vezette. Amit eddig a balesetvizsgáló megállapított: a motorkerékpár Tiszaalpár felől közlekedett és egy jobbra ívelő kanyarba áttért a bal oldalra. Ekkor ütközött a szemből érkező személyautóval. A motoron utazó nő 35 éves, csongrádi lakos volt. A férfi személyazonossága még nem ismert. A Peugeot személyautót egy 66 éves, csongrádi nő vezette.

A rendőrségtől kapott vasárnapi tájékoztatás szerint Kiskunfélegyháza lakott területén kívül a 4625-ös számú összekötő úton történt a baleset, 19 óra környékén. Tiszaalpár irányából Kiskunfélegyháza felé közlekedett a Suzuki SV650 típusú motorkerékpár. Az út 63.000 méterénél a vezető, egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát  járműve felett és átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a szemből érkező 66 éves csongrádi nő által vezetett Peugeot 106 típusú személygépkocsival. Az ütközés következtében a motorkerékpáron utazó 50 éves férfi, illetve 35 éves nő – csongrádi lakosok – a motorkerékpárról leestek, és olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A gépkocsi vezetője sérülést nem szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!