Kék hírek, bulvár

2011.06.16. 15:39

Hírek a határról

Autóját szemmel láthatóan ittasan vezetve készült hazatérni az a magyar állampolgár, aki a Röszkei Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre szerdán a hajnali órákban. A férfivel szemben eljárás indult.

baon.hu

 Pénzhamisítás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt körözte a Szentesi Rendőrkapitányság azt az ugyancsak határt átlépni szándékozó szerbiai férfit, akit - miután adatai ellenőrzése során kiderült, hogy körözés alatt áll -  a szegedi határrendészek átadtak a szentesi rendőröknek további eljárás céljából.

Beutazási és tartózkodási tilalom ellenére akart bejutni az országba egy montenegrói állampolgár, de a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai visszairányítottak őt. A férfi a vele szemben fennálló tilalomról tudomást sem véve, ismét megkísérelte a határátlépést, ezúttal már nem a határátkelőhelyen, hanem zöldhatáron. Igyekezete hiábavaló volt, ugyanis a határrendészek ezt megakadályozták. A montenegrói férfit a rendőrség 3 évre kiutasította Magyarországról.

Lakossági bejelentés alapján fogtak el a határrendészek két afgán állampolgárt Röszkén a déli órákban. A két férfi nem tudta igazolni az ország területén való jogszerű tartózkodását. Velük szemben idegenrendészeti eljárást folytattak le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!