Kék hírek, bulvár

2011.04.06. 08:19

Élelemre kellett a a pénzem a rablónak - mondta a kisfiú

Egy 13 éves fiút rabolt ki egy 15-16 éves fiú kedden reggel Kecskeméten. A zsákmányolt 500 forint a rabló bevallása szerint élelemre kellett.

baon.hu

Egy kecskeméti, 13 éves fiú kedden reggel indult el otthonról. A Szent Miklós utca végén járt, amikor egy általa ismeretlen fiú elé állt és megkérdezte tőle, hogy mennyi az idő. Mivel a fiú éppen előtte nézte meg a zsebében lévő mobiltelefonján az órát, ezért azt az időt közölte az ismeretlennel.

Az idősebb fiú kérte a sértett mobilját, amit nem akart átadni, ezért az elkövető egy alkalommal állon ütötte. A fiú megijedt és átadta a zsebében lévő mobiltelefonját. Megkérdezte, hogy melyik iskolába jár, majd közölte, hogy menjenek együtt. A fiatal fiú séta közben a mobilt nyomkodta, majd megkérdezte, hogy van-e pénz a sértettnél. Többszöri nemleges választ követően veréssel fenyegette meg, így a zsebében lévő 500 forintot átadta, így a telefonját visszakapta. A rabló közölte, hogy élelemre kellett neki a pénz.

A rabló személyleírása:

Körülbelül 15-16 éves, 160-170 cm magas, átlagos testalkatú, fekete rövid hajú. Ruházata: koszos fehér pulóver, fekete melegítőnadrág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!