Kék hírek, bulvár

2011.04.12. 16:05

Combon szúrta és kirabolta áldozatát

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki keddre virradó éjjel bántalmazott, kirabolt, majd combon szúrt egy férfit Szegeden.

baon.hu

 Pénzváltás ürügyén szólított le egy 21 éves fiatalembert egy férfi keddre virradó éjszaka Szegeden - számol be a HavariaPress. Amikor a fiatalember nem tudott váltani, a férfi kést rántott, és kivette a másik zsebéből annak tárcáját. Ezután rátámadt a fiatalemberre, többször megütötte, megrúgta, majd telefonját is követelte. Miután a rémült fiatalember átadta a készüléket, a férfi taxit hívott. Mielőtt az autó megérkezett volna, a rabló a fiatal férfi felé szúrt, és bár az elugrott, combját érte a döfés, ami könnyebb sérülést okozott. Mikor megérkezett a taxi, a rabló eldobva a telefont és a kiürített tárcát, elhajtatott. A nyomozók még az éjjel folyamán eljutottak a támadó lakására.
A férfi, amikor meghallotta, hogy jönnek a rendőrök, az erkélyrács aljába kapaszkodva próbált elrejtőzni, majd, amikor felfedezték, leugrott, és a kerten át akart elmenekülni, de a járőrök végül elfogták. A 30 éves szegedi férfit kihallgatták, majd őrizetbe vették és rablás miatt eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!