Kék hírek, bulvár

2011.03.24. 08:56

Súlyos baleset történt a Mercedes-gyár építkezésén

Szerda délelőtt tíz óra körül súlyos baleset történt a kecskeméti Mercedes-gyár építkezésén. Az egyik munkás nyaka beszorult egy gerenda és az emelőkosár közé.

G. Z.

Kozári Edina sajtóreferens a baon.hu-nak elmondta, egy fiatalember sérült meg a baleset folyamán, aki egy alvállalkozó munkatársa. A férfi az egyik csarnokban a gépek beszerelésén dolgozott az emelőkosárban, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – a nyaka beszorult a kosár és egy gerenda közé. Az oxigénhiányos állapot miatt a férfi elvesztette az eszméletét, a mentők így szállították kórházba. Az eset részleteit belső vizsgálattal próbálják felderíteni.

A Mercedes-gyár építkezésén ez a harmadik, eddig a legsúlyosabb baleset. Először egy munkás esett több métert, később egy toronydaru vezetője lett rosszul. A tegnapi eset a harmadik. Az arány – ahhoz képest, hogy több ezer ember dolgozik a területen – nem kiugró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!