Kék hírek, bulvár

2011.03.22. 11:18

Rendőr előtt rúgta ki a kukát a helyéről

Nem gondolta, hogy büntetendő az, ha kirúg egy kukát a helyéről. Ezt mondta a rendőröknek az a 37 éves férfi, akit tegnap kora este ért tetten egy szolgálaton kívüli rendőr Szeged belvárosában.

police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság járőre szolgálatból tartott hazafelé, amikor arra lett figyelmes, hogy egy férfi belerúg egy kukába a Kárász utcán olyan erővel, hogy az kirepül a helyéről és a járdára esik. Az akkor még egyenruhában lévő rendőr odalépett a férfihoz, majd felszólította, hogy igazolja magát, aki erre erélyesen visszaszólt a járőrnek, majd el akart menekülni.
A rendőr utána futott, majd nem sokkal messzebb el is fogta és megbilincselte- tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszínre érkező szolgálatban lévő rendőrök előállították a 37 éves szegedi lakost, aki azzal magyarázta tettét, hogy az este folyamán nagyon lerészegedett, így lényegében azt sem tudja, hogy mit csinált.
Ellene garázdaság vétsége miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság.                                                                                                                                  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!