Kék hírek, bulvár

2011.03.18. 07:44

Ingyenélő: százezres számlákat hagyott maga után

Egy kecskeméti férfi több hotelben is megszállt, de nem rendezte a számláját. Most elkapták a rendőrök az ingyenélőt.

baon.hu

Bátmonostor külterületén a tulajdonos engedélye és tudta nélkül eddig ismeretlen személy kivágott és ellopott több kocsira való nyárfát és
akácfát. A tulajdonos anyagi kára eléri az 1 millió forintot.

Kiskunfélegyháza külterületén lévő egyik tanyából a tolvaj egy 18 méter mély aknából a vezetéket elvágva a kapcsolótáblát megrongálva ellopott egy 380 voltos búvárszivattyút. Az okozott kár 500 ezer forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 38 éves kecskeméti férfit, aki az eddig beszerzett adatok szerint 2010 novemberében szállóvendégként lakott társával egy kecskeméti panzióban. A gyanúsított sem a fogyasztását, sem a szállás díját nem fizette ki, onnan 96.250 forint kárt okozva, fizetés nélkül távozott. Egy másik eljárásban ugyanezen férfi 2010 decemberében egy kecskeméti hotelben szállt meg, azonban a szállásfoglalás lejárta előtt egy nappal, családlátogatásra hivatkozva, a számlát nem rendezve elhagyta a hotelt. Az itt okozott kár 134 ezer forint.

Tiszakécskén, egy Könyves Kálmán utcai lakóház udvaráról ismeretlen szerdára virradóra ellopta a MILK94-frsz-ú. VW Passat típusú
személygépkocsit. A német tulajdonosnak okozott kár 2 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!