Kék hírek, bulvár

2011.03.20. 14:41

Azzal fenyegetőzött a családfő, hogy felgyújtja a családot

Szombat délután egy 50 éves kecskeméti férfi a feleségét és gyermekét megfenyegette, hogy megöli, felgyújtja őket.

baon.hu

A lányát egy alkalommal pofon ütötte, míg feleségét karjánál fogva rángatta. Megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy szomszédja lakásába a tulajdonos megtévesztésével bement és 6 ezer forint készpénzt vitt el. Ezen felül azzal is gyanúsítják, hogy a feljelentést követően a feleségét megverte egy bottal, illetve megfenyegette egy késsel, hogy elvágja a nyakát, amiért feljelentést tett ellene. A férfi gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették.

Ismeretlen tettes szombaton, az esti órákban betört egy jánoshalmi családi házba, ahol egy idős férfitől pénzt követelt. Mivel nem kapott, a férfit ellökte, majd kutakodni kezdett és egy ruha zsebében talált 1060 forintot, amit magához vett és távozott. A sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A határátkelőhelyeken szombaton 22 szerb, 2 horvát, 1 üzbég, 1 makedón és egy bosnyák állampolgár ellenőrzése során derült ki, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal vagy tartózkodási engedéllyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!