Kék hírek, bulvár

2011.03.19. 08:14

A Fiaton állt bosszút, rács mögé került

Egy vita miatt törte be haragosa kocsijának szélvédőjét a kecskeméti férfi, akit őrizetbe vettek a rongálás miatt.

baon.hu

Megyénk közútjain pénteken két könnyű sérüléses baleset történt. Ittas járművezetés miatt egy jogosítványt vettek el – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Péntekre virradóra a Kecskeméten, a Zöldfa utcából elloptak egy nyitva hagyott Fiat Puntót, amelyen forgalmi rendszám nem volt, mivel azt már leadták a Kecskeméti Okmányirodának. A lopással okozott kár mintegy 1.2 millió forint. 
 
Őrizetbe vettek egy 35 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap 18:15 óra körül megrongált egy kocsit Kecskeméten, a Mezei utcában. A gyanúsított korábban vitába keveredett a Fiat tulajdonosával, majd úgy vett elégtételt, hogy szándékosan betörte a kocsi szélvédőjét. Az okozott kár 60 ezer forint.  
 
Szabálysértési őrizetbe került egy 32 éves gátéri férfi, aki tegnap annak ellenére közlekedett egy BMW-vel Kiskunfélegyháza lakott területén, hogy őt a Csongrádi Városi Bíróság és a Csongrád Megyei Bíróság is eltiltotta a járművezetéstől. 
 
Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett egy makedón állampolgárságú nő ellen, akit tegnap reggel igazoltattak a stabil hőkamera észlelése alapján Tompa külterületén az 53-as számú főúton. A nő tiltott határátlépést követett el, a Kiskunhalasi Őrzött Szállására került kiutasítást előkészítő őrizetbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!