Kék hírek, bulvár

2011.03.29. 08:18

A babakocsiba rúgott, majd fojtogatni kezdte a nőt

Nem mindennapi jelenet tanúi voltak a kecskeméti Aradi vértanúk terének járókelői tegnap (hétfő) délelőtt. Egy feldühödött férfi a köztéren fojtogatott egy nőt, azt ígérte, testvérével együtt megöli őt.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság garázdaság vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt őrizetbe vett egy 29 éves kecskeméti férfit, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap délelőtt bántalmazott egy nőt és egy másikkal együtt meg is fenyegette.

Fél 12 körül az Aradi vártanúk terén futottak össze. Összeszólalkozott az egyik feljelentővel, aki testvérével és annak kisbabájával sétált. A feldühödött férfi előbb belerúgott a babakocsiba, amiben a nő testvérének féléves kisgyermeke feküdt, majd a testvére védelmére kelő nő nyakát szorongatta az utcán. Mindkettőjüket megfenyegette, hogy megöli őket. A nő a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a férfi korábban viharos élettársi kapcsolatban élt a nővel, akivel összeszólalkozott. Azóta, amikor csak találkoznak, vitba keverednek. A rendőrség jól ismerte a garázda férfit, aki most őrizetbe került. 

baon.hu -->

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!