Kék hírek, bulvár

2011.01.27. 17:28

Haláltusáját vívta a férfi, mikor a rendőrök ráakadtak

Eredetileg egy fizetés nélkül távozó vendég után eredtek a rendőrök Dunavecsén, aztán úgy adódott, hogy sikerült megakadályozniuk egy öngyilkosságot.

baon.hu

Szerda délután Dunavecsén egy sörözőből fizetés nélkül távozott egy vendég, a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei pedig a keresésére indultak. Út közben arra lettek figyelmesek, hogy a Duna-parton egy nyitott ajtajú Chevrolet Aveo parkol. Gyanús volt nekik, hogy nem látni a kocsi gazdáját, így megálltak, hogy körülnézzenek. Lent a parton, a kocsitól mintegy 50 méterre látták, hogy egy férfi felakasztotta magát egy nyárfára.

Kiderült, hogy még él, ezért Bagi János zászlós és Sebestyén István főtörzsőrmester megpróbálták őt tartani, felfelé tolni, közben pedig a másik két járőr után kiáltottak. Dalmi András és Fischer Rajmund főrtörzsőrmester is lerohant a partra, majd közös erővel lebontották a nyakáról a kötelet.

A férfi – érthetően – nagyon rossz bőrben volt, ezért szívmasszázst és újraélesztést alkalmaztak a rendőrök, természetesen értesítették a mentőket is, akik 15 perc múlva már a helyszínen is voltak. Az öngyilkos magához tért ugyan, de beszélni nem tudott. A mentők ellátták, majd a kalocsai pszichiátriai osztályra szállították a 44 éves, dunavecsei személyt.

Végül minden jól alakult. A rendőrök – miután az autót biztonságba helyezték – visszamentek a dunavecsei sörözőbe, ahol kiderült, hogy a fizetés nélkül távozó vendég azóta már rendezte a számláját.

baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik