Kék hírek, bulvár

2011.01.29. 08:12

Felmarkolta a 4,5 milliót, de a BMW-t nem adta

Azt ígérte, a pénzért kiváltja BMW-je hitelét, de inkább meglépett vele az a csaló, akit a kiskőrösi rendőrök keresnek.

baon.hu

A kiskőrösi rendőrök folytatnak nyomozást egy szegedi férfi ellen, aki január 10-én a sértettől átvett 4.5 millió forint készpénzt. Azt ígérte, hogy ebből az összegből kifizeti BMW-je hitelét, majd átadja a kocsit minden papírjával együtt a feljelentőnek, legkésőbb január 20-ig.  Miután azonban felmarkolta a pénzt, már nem tudta elérni őt a sértett, a határidőre se a pénzt, sem a kocsit nem kapta meg. Csalás bűncselekményében indult eljárás az ügyben – tájékoztatott minket Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Péntekre virradóra ismeretlen betört Csengődön egy kft. telephelyére, és onnan kábeleket, réz szivattyúalkatrészeket, valamint bronz alkatrészeket lopott el, összesen 360 ezer forint értékben.

Nyomozás indult az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki pénteken a reggeli órákban Izsákon egy tanyáról ellopott egy svéd felségjelzésű Jeep Eagle típusú terepjárót, amelynek értéke félmillió forint.

Betörő járt néhány nappal ezelőtt Kiskunhalason, egy Ibolya utcai családi házban, ahonnan a tolvaj 500 ezer forint készpénzt, gyermek és női arany ékszereket lopott el, mintegy 1.2 millió forint kárt okozva.

Közel 300 mázsa olajfát vágott ki és lopott el egytolvaj pénteken egy Kiskunmajsa határában lévő erdős területről. A kár 300 ezer forint.

Ezek is érdekelhetik