Kék hírek, bulvár

2011.01.02. 13:26

Eldurvult a buli: a rendőrökre is rátámadtak a külföldiek?

A város környékén szeizmikus méréseket végző német, kurd, osztrák és lengyel munkásokból álló csapat néhány tagja okozott kisebb galibát egy kiskunhalasi étteremben szilveszter éjszakáján.

zsd

A 7-8 főből álló, szórakozni vágyó külföldiek korábban asztalt foglaltak a vendéglátóhelyen, az éjszakai mulatozás során azonban annyira leittasodtak, hogy az étterem személyzete távozásra szólította fel őket. Ennek a duhaj társaság tagjai nem tettek eleget, sőt éjfél után nem sokkal egy petárdát dobtak az egyik asztaltársaság tagjai közé. Az elegáns étterem életében eddig példátlan módon eldurvulni látszó bulit a vendéglő személyzete próbálta csitítani, de amikor látták, hogy nem sokat tehetnek a részegen néhány poharat és széket is összetörő társaság lecsendesítéséért, kihívták a rendőrséget.

A rendőrség által meg nem erősített információink szerint a garázda csoport tagjai a kiérkező rendőrökre is rátámadtak, akiknek különféle kényszerítő eszközök használatával sikerült csak megfékezniük őket. Szemtanúk szerint a rendőrök végül négy embert vittek el az étteremből. - A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság két külföldi állampolgár esetében indított eljárást garázdaság miatt – tájékoztatta lapunkat Nyíkos Tamás, a megyei kapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik