Kék hírek, bulvár

2010.12.06. 07:35

Tetten érték a cipőfényező tolvajt

A Mikulás sem a piszkos cipőt, sem a lopást nem tolerálja, ezért biztosan nem ajándékozta meg azt a férfit, akit vasárnap tetten érték, mikor cipőfényezőt lopott egy kecskeméti üzletből.

baon.hu

Őrizetbe vettek egy 54 éves kecskeméti férfit, aki vasárnap este egy kecskeméti üzletben megkísérelt ellopni egy 649 forint értékű cipőfényezőt. A bolt biztonsági szolgálata tetten érte a tolvajt, akit az elkövetett szabálysértés miatt a bíróság elé állítása céljából szabálysértési őrizetbe vett a Kecskeméti Rendőrkapitányság.

Két férfit és egy nőt keres a Bajai Rendőrkapitányság, akik vasárnap Sükösdön egy 82 éves férfi házánál megjelentek, az idős férfi figyelmét elterelték, majd a lakásából több mint egymillió forint készpénzt és arany ékszert loptak el.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei egy 49 éves szerb férfi okmányainak ellenőrzésekor megállapították, hogy bár a szerb magánútlevele eredeti és érvényes, azonban az osztrák kártya formátumú tartózkodási engedélye utánzat. A férfit visszairányították Szerbiába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!