Kék hírek, bulvár

2010.12.11. 08:58

Sörösüveggel dobta be a busz ablakát

Egy részeg fiatalember brahiból vágott egy sörösüveget egy buszhoz Lakiteleken. Egy utas megsérült a betört ablak szilánkjaitól.

Sz. T.

Az utolsó esti busz ment pénteken este Kecskemétről Lakiteleken keresztül Tiszaalpárra. Negyed tizenegy körül ért a járat Lakitelekre, ahol az egyik vendéglátó-ipari egység előtt haladt el éppen, amikor a járdáról egy fiatalember sörösüveget vágott a járműhöz. Az ablak betört, az üvegszilánkok az ott ülő fiatal férfi arcát összevagdosták.

Az elkövető tette után elszaladt a helyszínről. Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a baonnak elmondta, hogy a sörösüveg a bal hátsó ablakon keresztül berepülve, az ott ülő férfi homlokát sértette meg.

A nyomozást követően két helyi lakosra, egy 16 és egy 17 éves fiatalemberre terelődött a gyanú. A 16 éves fiatalember beismerte tettét. Azzal védekezett, hogy ittas volt és csak eldobta a sörösüveget. Ellene, közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt indul eljárás a kecskeméti rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!