Kék hírek, bulvár

2010.12.11. 08:39

Ötmillió forint tűnt el a házból

Komoly zsákmánnyal távozott egy betörő egy kiskunhalasi családi házból.

baon.hu

Hajóson egy autószerelő műhelyben járt tolvaj még szerdán éjszaka. Az ismeretlen 16 darab személygépkocsira való gumiabroncsot lopott el, összesen 450 ezer forint kárt okozva.

Kecskeméten, az Akadémia körútról egy Ford Rangert lopott el valaki péntekre virradóra. A kocsi rendszáma KTC-283, értéke 4,5 millió forint.

Kiskőrösön egy családi házba tört be valaki még december 6. és  10-e között. A tolvaj 150 ezer forintot, ezer eurót, egy sarokcsiszolót, egy fúrógépet és egy krova készletet lopott el, összesen 500 ezer forint kárt okozva, a 10 ezer forintos rongálási káron felül.
 
Kiskunhalason egy családi ház ablakát törte be valaki. Az épületből 5 millió forintot lopott el a tolvaj, a rongálással további 50 ezer forint kárt okozott - tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Határrendészeti események:

Eljárás indult 1 koszovói állampolgárral szemben, akit tegnap vontak igazoltatás alá a stabil hőkamera jelzése alapján. Jogszerű magyarországi tartózkodását hitelt érdemlően igazolni nem tudta, a Kiskunhalasi őrzött Szállására került idegenrendészeti őrizetbe.
 
Elfogtak kollegáink még 1 koszovói állampolgárt is Bácsszentgyörgy község belterületén. A magyarországi jogszerű tartózkodását igazolni ő sem tudta. Elmondása alapján vonattal lépett be Magyarországra Ausztria felől, és Szerbiába szeretett volna átjutni illegálisan. A Kiskunhalasi Őrzött Szálláson lett elhelyezve kitoloncolásáig.

baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!