Kék hírek, bulvár

2010.12.05. 08:34

Ötezer euró volt az ellopott táskában

Az M5-ös autópálya hetényi parkolójában álló kocsiból vitt el egy táskát a tolvaj, akinek zsákmánya 1,4 milliót ér.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el garázdaság vétség gyanúja miatt egy 21 éves ágasegyházi férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombat hajnalban Ágasegyházán, egy presszó közelében, az utcán megverte a sértettet. Áldozata 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben a 21 éves férfit őrizetbe vették.
 
Tegnap délután Ballószögön, egy épülőfélben lévő házból kazánt, fűnyírót, valamint 11 radiátort loptak el összesen 1,3 milió forint értékben.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki november 27-e és december 4-e között egy üresen álló, nagybaracskai lakóházból elvitt egy gázkazánt. A bűncselekménnyel okozott kár: 280 ezer forint.

December 1-je és 3-a között egy kiskunmajsai lakásba a lábtörlő alá helyezett kulccsal jutott be a tolvaj, és onnan készpénzt és arany ékszereket lopott el összesen 350 ezer forint értékben.

Pénteken egy solti lakóházból készpénzt valamint arany ékszereket vittek el összesen 750 ezer forint értékben.

Tegnap reggel az M5-ös autópálya hetényi parkolójában álló gépkocsiból egy ismeretlen ellopott egy kézitáskát a benne lévő ötezer euró készpénzzel és iratokkal együtt. A bűncselekménnyel okozott kár 1.4 millió forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!