Kék hírek, bulvár

2010.12.03. 13:41

Ömlött a vér a nyakából, mikor átrohant a szomszédba

Péntekre virradó éjjel már ki is hallgatták a kórházban a nyomozók azt a kiskőrösi nőt, akit csütörtök délután akart késsel megölni a férje. Az asszony túlélési esélyei jónak mondhatók, azonban élete végéig egy 18 centiméteres vágás fogja emlékeztetni a történtekre. A férj – mint megírtuk – öngyilkosságot követett el a gyilkossági kísérlet után.

N. N. M.

Feltehetően szerelemféltésből akarta megölni 31 éves feleségét D. László, az ingatlanfejlesztésben, vagyonkezelésben és patika bizniszben érdekelt, 36 esztendős, tehetős kiskőrösi vállalkozó. A nő túlélte a támadást, a férfi öngyilkossága azonban sajnos sikeres volt. 
A házaspár Soós utcai lakásában éjfél körül fejezték be a munkát a nyomozók. Nem csak ott kellett azonban helyszínelniük, hanem a szemben lévő házban lakó nyugdíjas párnál, Opauszkiéknál is. Oda rohant át ugyanis a megkéselt asszony, hogy segítséget kérjen.

– Későn ebédeltünk, 15 óra körül, amikor beszaladt hozzánk Adrienn – idézi vissza a szörnyű pillanatot Opauszki Pálné, Mária. – Dőlt a nyakából a vér és azt mondta, hogy megkéselte Laci. Gyorsan bezártam az ajtót, és egy törülközőt szorítottam a vérző sebre, valamint telefonáltunk a mentőknek és a rendőröknek. Mindkettő pillanatokon belül itt volt, de addigra már vérben úszott a konyhánk.

Csütörtök délután a házaspár kislánya a nagymamánál volt. A rendőrök szerint miután D. László a feleségét megkéselte a házuk bejárati ajtaja mögött, az előszobában, feltehetően azt hitte, hogy meghalt az asszony. Felment a fürdőszobába és öngyilkos lett. Közben magához tért a felesége, aki azért rohant át Opauszkiékhoz, mert tudta, hogy napközben is otthon van a nyugdíjas pár. Nem kizárt az sem, hogyha nem sikerül segítséget kérnie, elvérzik.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szőrnyű szerelmi dráma helyszíne volt csütörtök este a kiskőrösi ház
[/caption]

Opauszkiné szerint semmilyen előzménye nem volt a szörnyű késelésnek. A házaspár kiegyensúlyozottnak tűnt, csendesen éltek, rendszeresen játszottak a kislányukkal a kertben, és átlagos volt náluk a vendégforgalom. Három-négy éve költöztek a Soós utcába: előtte a sokkal zajosabb Petőfi utcában laktak. Kiskőrösön mindenki úgy ismerte őket, hogy anyagi problémáik nincsenek, sőt kifejezetten jól állnak. Nem csak a közvetlen szomszédokat, hanem az egész várost megdöbbentette a csütörtök délutáni családi tragédia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!