Kék hírek, bulvár

2010.12.29. 19:17

Negyedmillió forint a szegedi ékszerbolt kirablójáért

250 ezer forintot ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segíti a szegedi ékszerbolt kirablójának elfogását. A szakállas férfi szerdán fél 12-kor mintegy 100 arany karláncot zsákmányolt az egyik belvárosi ékszerüzletben.

baon.hu

Rablás történt szerda délelőtt fél 12-kor Szegeden az egyik belvárosi ékszerboltban. A webradio.hu értesülése szerint az elkövető az üzletből mintegy 100 darab arany karláncot vett magához, majd távozott a helyszínről. A rablóról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A körszakállas férfi a rablás során fekete ruhát és fekete kalapot viselt, nyakán csíkos sál volt.[caption id="" align="alignleft" width="535"] A nyomravezetőnek 250 ezer forint jár
[/caption]

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomozás sikerességének érdekében, 250 ezer forintot ajánlott fel a rabló nyomravezetőjének, akinek a személyét a rendőrség természetesen bizalmasan kezeli.

Forrás: Webradio.hu

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!