Kék hírek, bulvár

2010.12.07. 07:38

Luxus BMW-t loptak Kecskeméten

Kecskeméten, a Batthyány utcán parkolt a LIN-730 rendszámú, BMW 730D személygépkocsi, amit hétfőn elloptak. Az okozott kár 17,5 millió forint.

baon.hu

Kalocsán, egy kft telephelyére a lakatot levágva jutott be egy tolvaj hétfő reggel, majd 250 méter különböző típusú rézkábelt lopott el.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei vasárnap hajnalban Kelebiai belterületén igazoltattak egy magyar rendszámú személygépkocsit, melyben a sofőrön kívül egy 28 éves palesztin, egy 22 éves algériai férfi és három ismeretlen állampolgárságú férfi ült. A gépkocsit egy balatonboglári magyar férfi vezette. A külföldiek a magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, meghallgatásukkor elmondták, hogy tiltott határátlépést követtek el, az országon való továbbjutásukat pedig a magyar férfi segítette volna. Embercsempészés miatt a balatonboglári férfi ellen büntetőeljárás indult.

A Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Nagybaracska területén igazoltattak és fogtak el két felnőtt korú és egy fiatalkorú koszovói férfit, akik illegálisan, okmányok nélkül léptek országunk területére a zöldhatáron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!