Kék hírek, bulvár

2010.12.24. 09:26

Fegyverrel követelte az aprót

Bácsborsódon egy határozott boltos térített el rablási szándékától egy rablót.

baon.hu

Bácsborsódon egy boltba ment be fegyvernek látszó tárggyal egy ismeretlen csütörtökön hajnalban. Az eladótól az aprópénz követelte, de nem kapta meg. A megrettent rabló egy doboz cigarettával szaladt ki az üzletből, amit korábban vásárlási szándékkal vett át a boltostól. A fegyveres rablót a bajai rendőrök keresik.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki csütörtökön fél 11 körüli
időpontban a Baja, V. körzetben egy tanya előtti lezáratlanul álló ITH-533 forgalmi rendszámú VW Polo személygépkocsit eltulajdonította. A bűncselekménnyel okozott kár: 2.3 millió forint.

Kerekegyházán a Fő utcán álló élelmiszer boltba tört be valaki csütörtökre virradóra. Az ajtót feszítette be a tolvaj és dohányárut lopott el, összesen 1 millió forint értékben.

Kecskeméten, a Bercsényi utcán egy iroda ajtaját feszítette be egy betörő, az irodából 2 millió forint tűnt el csütörtökre virradóra.

Kecskeméten a Kft. telephelyéről lopott el valaki egy bizományi értékesítésre ott hagyott jetski a szállító trélerével együtt. A tolvaj 700 ezer forint kárt okozott.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki Bócsán egy lakóház garázsába, az ajtóban hagyott kulcsot használva, bement és onnan eltulajdonított 3 darab Sthil benzines láncfűrészt. Lopási kár: 250 ezer forint.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság csütörtökön késő este őrizetbe vette F Balázs - 18 éves – ladánybenei lakost, a Budakörnyéki Bíróság határozata alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!