Kék hírek, bulvár

2010.12.06. 18:03

Egy cserbenhagyó meglett, a másikat még keresik

Két cserbenhagyás is történt egy órán belül Bács-Kiskun megyében: Dunavecsén egy 15 éves biciklist, Kecskeméten pedig gyalogost gázoltak.

N. N. M.

Előbb a dunavecsei Petőfi és Fő utca kereszteződésében, ahol egy 15 éves fiú kerékpárral közlekedett. Neki jobbról érkezett egy – feltehetően – Opel személyautó, mely elütötte a kerékpárost. Az autó vezetője kiszállt, beszél a fiúval, adott neki egy papírzsebkendőt, majd elhagyta a helyszínt. A kerékpáros könnyebben sérült, ezért most keresik az autóst a rendőrök.

Ötven perccel később Kecskeméten gyalogos gázolás történt egy zebrán. A baleset 16.51-kor az Izsáki úti műszaki főiskolai kar épülete előtti gyalogos átkelőhelyen történt, ahol egy 20 körüli fiatalembert ütött el egy ezüstszínű személyautó. A jármű megállás nélkül elhajtott, a gyalogos súlyosan sérült. Az autóst keresik a rendőrök.

18 óra után kaptuk a hírt, hogy megtalálták a rendőrök a Dunavecsén kerékpárost gázoló Opel személyautó vezetőjét, egy helyi férfit. A sofőr a rendőröknek elmondta, hogy a balesetet követően megállt, megkérdezte a kerékpárost, hogy szüksége van-e valamilyen segítségre, mire a gyerek azt mondta, hogy nem. Mindössze hámhorzsolásai vannak. A kerékpáros is elismerte, hogy így történt köztük a párbeszéd, ezért már nem cserbenhagyás miatt folytatják az eljárást a sofőr ellen 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!