Kék hírek, bulvár

2010.12.09. 19:36

Az iskolai erőszak megfékezéséről tanácskoztak

„Visszaszámlálás” címmel rendezett konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a kecskeméti önkormányzat támogatásával. A csütörtök délután a megyeházán megtartott szakmai vitafórumon az iskolai erőszak megelőzése és kezelése volt a téma.

N. N. M.

– Összefogásra van szükség a fiatalok között elszaporodó deviáns jelenségek, az agresszió, erőszak megfékezésére – mondta a pedagógusok, nevelési, gyermek-, és ifjúságvédelmi szakemberek, rendőrök számára rendezett tanácskozás egyik szervezője, Kissné dr. Kővári Lídia rendőr őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának osztályvezetője.

– Bízunk abban, hogy ha nem is egyik napról a másikra, de a fiatalok tudatformálásában eredményt tudunk elérni, az oktató-nevelő munkában résztvevő szervezetek, intézmények és a társszervek közös együttműködésével az agressziómentes, alkotó légkör megteremtésével. A tematikus konferencia életrehívásával a romboló jelenségek megfékezésére ajánlások, javaslatok, ötletek közvetítésére vállalkoztunk.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A konferencia témája az iskolai erőszak megfékezése volt
[/caption]                                                                                       

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!