Kék hírek, bulvár

2010.11.10. 11:43

Eltemették a szülés után elhunyt kismamát

Szerda délután eltemették a kecskeméti kórházban szülése után elvérzett kismamát. A boncolási jegyzőkönyvre még várnak a rendőrök.

G. Z./N. N. M.

Az elhunyt kismamát, Hevesi Erzsébetet ma délután 14 óra 30 perckor temették el a kecskeméti Református Temetőben. Kislányát, Dorina Csengét a család holnap viszi haza. Ellátásáról a vidékről beköltözött nagymama gondoskodik majd, ő ment gyesre is a picivel.
Csabi Péter, az özvegy édesapa holnap megy be a kecskeméti önkormányzathoz, hogy a felajánlott szociális lakásokról tárgyaljon Katonáné Szabó Gabriella szociális ügyekért felelős alpolgármesterrel.

Folytatja a rendőrség a szülés után elvérzett kecskeméti kismama ügyében a nyomozást. Ezzel kapcsolatban a főkapitányság ma (szerda) a következőket nyilatkozta: 
– Az igazságügyi orvos szakértői vélemény még nem ismert a nyomozóhatóság előtt, így büntetőjogi felelősség kérdésében, egyáltalán abban, hogy bűncselekmény történt-e egyelőre nyilatkozni nem tudunk.
A szakértői vizsgálathoz szükséges orvosi iratok lefoglalásáról
intézkedtünk. Tart a nyomozás, tanúkihallgatások mellett – mondta Nyíkos Tamás szóvivő.       

A baon.hu tudósítója úgy tudja, hogy az orvos-szakértői vélemény várhatóan több hét múlva érkezik meg Kecskemétre. Nyíkos Tamás ezzel kapcsolatban csupán azt erősítette meg, hogy „időt vesz igénybe” a szakértői munka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!