Kék hírek, bulvár

2010.08.13. 08:13

Tragédia az 52-esen: két halott, két súlyos sérült – fotók

Ketten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a ma (péntek) kora reggeli balesetben, amit fiatalok okoztak az 52-es főút 22-es kilométerszelvényénél.

N.N.M.

Az eddigi adatok szerint a Balatontól tartott hazafelé egy Volkswagen személyautó, amiben négy kecskeméti fiatal – két férfi és két nő – utazott. A kocsit vezető férfi a fülöpházi domboknál áttért a bal oldalra, ahol akkor szemből egy pótkocsis teherautó érkezett.

– Már nem tudtam kivédeni az ütközést. Szörnyű volt, ahogy egyenesen nekem rohant – mondta a helyszínen tudósítónknak a teherautó tulajdonos-vezetője, aki hajnali 3 órakor indult Szarvas közeléből és olajretket szállított Lepsénybe. A teherautó sofőr szerencsére nem sérült meg, viszont „bebicskázott” járműszerelvényének teherautója megrongálódott és fáknak, bokroknak ütközött.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A sérülteket és az áldozatokat tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből
[/caption]

A karambolt követően a Volkswagen megpördült, fejre állt és az árokba került. Egy férfi és egy nő a kocsiban életét vesztette, a másik nőt és a másik férfit rohammentők szállították a kecskeméti kórházba. A sérülteket és az áldozatokat tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.

A baleset és a helyszínelés miatt a rendőrök az izsáki leágazásoknál lezárták az 52-es főutat és Ágasegyháza-Izsák-Kisizsák felé terelik a járműforgalmat. Várható, hogy több órán keresztül le lesz zárva az 52-es főútnak ez a szakasza.

Félpályán már megindult a forgalom az 52-es főúton reggel történt baleset helyszínén – tájékoztatott Nyíkos Tamás, a rendőr-főkapitányság szóvivője fél 12-kor. Ezért már nem terelik az 52-esen közlekedőket Ágasegyháza-Izsák-Kisizsák felé. Azonban – éppen a félpályás közlekedés miatt – jelenleg is torlódásra kell számítani az úton.

Időközben azonosították az elhunytakat. A Volkswagent egy 22 éves kecskeméti fiatal férfi vezette. Mögötte egy 21 éves kecskeméti nő ült: ő is elhunyt a balesetben. A kórházba került fiatalok hasonló korúak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!