Kék hírek, bulvár

2010.07.07. 18:05

Trükkös csirketolvajok: az árus pénzével fizettek

Jólelkűsége okozta a vesztét annak a mélykúti idős nőnek, aki otthonról próbált csirkét eladni. Két nő csengetett be hozzá, hogy vennének a baromfiból, azonban pénzük nem volt, könyörgőre fogták, megesett rajtuk a néni szíve.

Zs. D.

Megbeszélték, hogy elvihetik a jószágokat, fizetni ráér később. Az egyik nő a nénivel kiment az udvarra, hogy megfogják a csirkét, addig a testvére a házban maradt ahonnan ellopott 9500 forintot. Miután megmérték a baromfit kiderült: mégis ki tudják fizetni a vételárat. A nénitől ellopott pénzéből fizettek, ezután az idős asszony a másik nőnek is adott egy kétlábút a könyörgésére.

Később vette észre, hogy meglopták, és akkor értesítette a rendőrséget, akik a megadott személyleírás és a tanúk elmondása alapján kézre kerítették a testvérpárt. a két elkövető már nem ismeretlen a rendőrség előtt: 35 éves mélykúti nőt őrizetbe vették a rendőrök, ellene jelenleg 23 eljárás van folyamatban, 32 éves húga szabadlábon védekezhet.

– A rendőrség ismét felhívja az idősek figyelmét, hogy legyenek bizalmatlanok az idegenekkel szemben – mondta el az esettel kapcsolatban Farkasné Wodring Zsuzsanna, a halasi rendőrkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!