Kék hírek, bulvár

2010.06.18. 10:13

Kettévágtak egy kutyát Kecskeméten – Sokkoló fotók!

Brutális kegyetlenséggel végeztek egy kutyával Kecskeméten. A gerincét nyaktájékon mellkasig átvágták, bal oldalán pedig mintha ki akarták volna belezni. A szerencsétlen állat tetemét az Akadámia körút 61. szám alatt ház sarkánál dobták a fűbe. A képgaléria megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

G. S.

A kutyát péntek reggel, hat óra előtt pár perccel vette észre egy, a közelben dolgozó hölgy. Először azt hitte, elütötte egy autó. Amikor észrevette a szörnyűséget, ismerőse segítségével értesítette az állatvédelmi őrszolgálatot.

A kecskeméti rendőrkapitányság életvédelmi alosztály állatkínzás bűncselekménye alapos gyanúja miatt indított vizsgálatot. Abban az esetben, ha bizonyítható, hogy a kutya kivégzésének módja különös fájdalmat okozott szerencsétlen állatnak, az elkövetők akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphatnak.

A rendőrség kéri, aki bármilyen információval tud szolgálni a történtekről, vagy a képek alapján be tudja azonosítani a kutyát, ismeri a gazdáját, értesítse a városi rendőrkapitányság ügyeletét.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Vért nem lehetett látni a helyszínen, ezért a környék lakói rituális állatgyilkosságról beszélnek
[/caption]

A kutya teteme körül vért nem lehetett látni, ezért a környéken lakók rituális állatkínzásra gyanakodnak. Ahogyan korábban hírt adtunk róla, februárban egy macskatetemet találtak a kecskeméti Szentháromság temetőben. Azóta sem lehet tudni, kik tartották a sátánista szeánszot az egykori halottasházban, így az újabb eset megrémítette a környéken élőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!