Kék hírek, bulvár

2010.05.18. 15:57

Még nem tisztázott, hogyan halt meg a kétéves kisfiú

Egy kétéves gyermek szörnyethalt a tavaly októberi balesetben, a rendőrség várja azoknak jelentkezését, akik információval szolgálhatnak a tragédiával kapcsolatban.

baon.hu

Közleményt juttatott el hozzánk a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, amely egy tavaly októberi tragikus baleset körülményeit szeretné feltárni.

A Baon.hu is hírt adott róla, hogy tavaly október 17-én 18 óra 50 egy férfi haladt egy VW Tuareggel az 52-es számú főúton Solt irányából Kecskemét felé. Meg akarta előzni az előtte haladó Suzuki Swiftet, miután befejezte az előzést a terepjárós tisztázatlan okból hirtelen fékezett. Így a Suzuki a VW hátuljának ütközött, ami áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba. A Suzuki szintén a bal oldalon állt meg merőlegesen a forgalommal, és beleszaladt a kocsiba egy Kecskemét irányából érkező Renault Megane.

A baleset következtében a Suzuki jobb hátsó utasa, egy kétéves kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenved, hogy a helyszínen életét vesztette. A jobb hátsó ülésen utazó anyuka 8 napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérülést szerzett, míg a jobb első ülésen utazó gyermek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet.

A rendőrség azoknak a fiataloknak a jelentkezését várja, akik megálltak segítséget nyújtani a helyszínen. Ők emelték ki a Suzuki hátsó ülésén helyet foglaló családtagokat.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A kisfiú a helyszínen életét vesztette
[/caption]

A két személyről annyit tudnak, hogy 25-26 év körüli fiatal férfiak. Egyikük 175 cm magas, szőke rövidre vágott hajú, míg a másik körülbelül 170 cm magas sötétbarna hajú. A két fiatal férfi egy Opellal ment az 52-es úton Solt felől Kecskemét irányába.
 
Továbbá várják azoknak jelentkezését is, akik a baleset körülményeiről bármiféle információval tudnak szolgálni, így segítséget nyújthatnak a halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt elrendelt vizsgálatban.

Jelentkezni a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a 76/ 484-684 -es telefonszám 35-24-es vagy 34-29-es mellékén lehet – tájékoztatott minket Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik