Kék hírek, bulvár

2010.02.18. 08:14

A sötétben csapott le áldozatára a biciklis rabló

Hátulról meglökte és kitépte egy járókelő kezéből táskáját az a biciklis, akit rablás miatt keres a kecskeméti rendőrség.

baon.hu

Az úgynevezett olasz módszerrel elkövetett biciklis lopások száma jelentősen megnőtt Kecskeméten az elmúlt évben, arra azonban még nem volt példa, hogy bántalmazzák is áldozatukat.

Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője tájékoztatott minket arról, hogy rablás miatt folyik eljárás ismeretlen tettes ellen. A férfi szerda este Kecskeméten, a Bagi László utcán támadta meg a gyalogosan hazafelé tartó sértettet. Kerékpárral hátulról megközelítette, meglökte, és kezéből a táskáját kitépte. Abban volt a sértett pénztárcája, benne 4.000 forint készpénze, szemüvege, mobiltelefonja valamint személyes okmányai. A bűncselekménnyel okozott kár 36.000 forint.

A kecskeméti nyomozók kérik mindazok jelentkezését, akik a bűncselekményt látták, vagy arról információval rendelkeznek, hívják a Kecskeméti Rendőrkapitányságot, vagy a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!