Kék hírek, bulvár

2009.11.13. 08:33

Rablás egy kiskunhalasi sörözőben

Már a kocsmai ivócimborákban sem bízhatunk. Ez lehet a tanulsága a kiskunhalasi esetnek, amikor egy sörözőben eddig beazonosítatlan eredetű folyadékkal itattak le valakit, hogy megszabadítsák pénztárcájától.

baon.hu

Kiskunhalason nyomozást rendeltek el csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt a helyi mentőszolgálat ügyeletesének telefonon tett bejelentése alapján – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Az ismeretlen tettesek csütörtökön, nem sokkal hajnali 4 előtt egy sörözőben szemelték ki áldozatukat. Az 58 éves kiskunhalasi férfivel ismeretlen folyadékot itattak, amitől az rosszul lett. Így átkutatták ruháját, és elvettek tőle 31.900 forint készpénzt. Miután a kocsmából kihívták a mentőket, ők értesítették a rendőröket. A zsaruk megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 36 éves nő, egy 24 és egy 41 éves kiskunhalasi férfi gyanúsítható megalapozottan. A kocsmai rablókat őrizetbe is vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!