Kék hírek, bulvár

2009.05.22. 07:51

Szemérem elleni erőszak - már 17 évesen...

Nem csak szemérem elleni erőszakkal gyanúsítja a rendőrség azt a kamaszt, akit csütörtökön őrizetbe vettek.

Baon.hu

SOLTVADKERT Egy soltvadkerti férfi feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki szerdán délelőtt, Kecelen a MÁV rakodóhelyén, az átadott 29 m3 kitermelt akác tűzifát elszállította, de nem fizette ki. A bűncselekménnyel okozott kár: 500 forint.
 
GÁTÉR Csütörtökre virradóra betörtek Gátéron a Petőfi Sándor utcában lévő vegyeskereskedésbe és több karton dohányárut elvittek. Az okozott kár 300 ezer forint, a rongálással: 20 ezer forint. 

 
KECSKEMÉT Szemérem elleni erőszak és néhány más bűncselekmény gyanúja miatt csütörtökön őrizetbe vett a rendőrség egy 17 éves kecskeméti férfit.


 
KECSKEMÉT/BUDAPEST Őrizetbe került egy 21 éves budapesti férfi is, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki könnyű testi sértés miatt.

Határrendészeti hírek

Eljárás indult három afgán állampolgár ellen, akik csütörtökön követtek el tiltott határátlépést. Magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállították őket. A Kiskunhalasi Őrzött Szállásra kerültek.
 
Csütörtökön reggel egy szerb férfi lerészegedve áttévedt a határon. Elmondása szerint a határ közelében egy tavat akart megnézni, eközben eltévedt. Nem tudott arról, hogy Magyarország területén bolyong.

Megyénk határátkelőhelyein csütörtökön egy szerb állampolgár nem rendelkezett a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, és egy horvát állampolgár ellen pedig Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!