Kék hírek, bulvár

2009.05.06. 08:14

Ötmilliós csalás

Elfogyott a türelme annak a jánoshalmi cégvezetőnek, aki jó ideje várja, hogy a több, mint ötmilliót érő leszállított árut, kifizesse a megrendelő. A rendőrség segítségét kellett kérnie a "behajtáshoz".

Baon.hu

KISKUNHALAS Hétfő reggelre egy Kiskunhalas alsószállási tanya óljából rackabirkákat lopott el valaki 300 ezer forint értékben.
 
BALOTASZÁLLÁS Január 01. és a tegnapi nap között betörtek egy balotaszállási  tanyába és onnan különböző használati tárgyakat és műszaki cikkeket vittek el, összesen 250 ezer forint kárt okozva ezzel a tulajdonosnak.
 


JÁNOSHALMA Csalás miatt indult nyomozás egy jánoshalmi Kft. ügyvezető igazgatójának feljelentése alapján egy 50 éves lácacsékei Kft. ügyvezetője ellen. Egy február 18-án kelt szerződés szerint, a jánoshalmi cég leszállított 5 591 660 forint értékben faárut a megrendelőnek, aki azonban azt többszöri ígérete ellenére sem fizette ki a lácacsékei káefté.

ÚJTELEK Kedden hajnalban betörtek egy Újteleken lévő üzletbe, és onnan 10 ezer forintot, valamint dohányárut loptak el 300 ezer forint értékben.

TISZAALPÁR Kedden délután őrizetbe vett a rendőrség egy 23 éves tiszaalpári férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy két társával április 29-én éjjel betört egy Tiszaalpáron lévő Kft. telephelyére, és elvittek onnan hét villanymotort, 400 ezer forint kárt okozva.
 

Határrendészeti hírek:
Megyénk határátkelőhelyein, kedden egy macedón és két szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy a személyek ellen Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!