Kék hírek, bulvár

2009.05.21. 19:39

Kispárnában rejtegették a kábítószert

Az M1-es autópálya egyik pihenőjében fogtak el a vámosok egy osztrák és egy szerb fiatalembert, akiknél heroint és hasist találtak.

Tapodi Kálmán

A két férfi egy menetrendszerű buszjárattal, Tompánál lépett be hazánkba, így ügyükben a kiskunhalasi ügyészség és a városi bíróság járt el. Mint megtudtuk: mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezték, de fejenként 1500 euró ellenében szabadlábon védekezhetnek.

– A 21 és 31 éves férfi elismerte, hogy övék az a kábítószer, amit egy kispárnában elrejtve találtak a buszon. A kihallgatásuk során elmondták: a heroint és a hasist Salzburgban akarták értékesíteni – tájékoztatta lapunkat Téglás Péter kiskunhalasi vezető ügyész.

A kispárnában összesen 40 gramm heroint és 68 gramm hasist rejtegettek. Információink szerint a két férfi ma (csütörtök) még a kecskeméti rendőrkapitányság fogdájának lakója volt. Ha kifizetik értük a fejenkénti, körülbelül 450 ezer forintos óvadékot, akkor a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!