Kék hírek, bulvár

2009.05.04. 08:08

Autólopások éjszakája

Zajosan telt az elmúlt 24 óra a lakosság szemszögéből nézve. Nincsenek ezzel másképp a rendőrség munkatársai sem. A részletek rendőrségi híreinkből kiderülnek...

Baon.hu

KECSKEMÉT Vasárnap reggelre Kecskeméten egy Talfája tanyán lévő elkerítetlen földterületről ellopott valaki egy permetező gépet. Az okozott kár 400 ezer forint.


 
KECSKEMÉT Ugyanezen az éjjel egy kecskeméti családi ház garázsából ellopták a KNP-888 rendszámú, Audi A8 személygépkocsit, melynek értéke úgy 10 millió forint.
 
M5 Feljelentést tett egy macedón állampolgár, mert vasárnap reggel az M5 autópálya leállósávján körülbelül 15 kilométerre – Budapest irányába – a haleszi lehajtótól, műszaki hibát színlelve megállította valaki, majd az autó jobb első ülésén lévő két bőrtáskáját ellopták a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt. A lopással okozott kár több mint 309 ezer forint.
 
KISKUNMAJSA Vasárnap reggelre a kiskunmajsai művelődési ház oldalsó ajtaját befeszítve valaki bement az irodahelységekbe és onnan számítógépeket, televíziót, erősítőt, DVD lejátszót lopott el. Az okozott kár: 1 millió forint.
 
KISKUNHALAS Vasárnap este valaki ellopta, Kiskunhalason, a Kárpát utcában parkoló JXP-409 rendszámú Volvó S80-as típusú fekete, lezárt személygépkocsit, melynek értéke 3 millió forint.

KECSKEMÉT Őrizetbe vett a rendőrség egy 51 éves kecskeméti férfit, akivel szemben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság, a Soproni Rendőrkapitányság, valamint a Pesti Kerületi Központi Bíróság is elfogatóparancsokat bocsátott ki csalás miatt.
 
HAJÓS Őrizetbe került egy 31 éves hajósi férfi is, aki Érsekhalmán egy Lada személygépkocsival ittasan, vezetéstől való eltiltás hatálya alatt közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi ellen a Bács-Kiskun megyei Bíróság BV Csoportja is elfogatóparancsot adott ki.
 
Határrendészeti hírek:

Vasárnap elfogtak a rendőrök egy szerb férfit, aki tiltott határátlépést követett el. A férfivel szemben Magyarország és Olaszország is beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, így 7 évre kiutasítottuk az ország területéről.

Megyénk határátkelőhelyein, vasárnap egy német és négy szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy a személyek nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, egy ember ellen Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, egy személy ellen pedig Olaszország adott ki körözést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!