Kék hírek, bulvár

2009.03.21. 14:07

Paddal rontott tanárára

Az iskolaigazgató nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön a kamasz támadása. A rendőrség megerősítette a szerdán történteket.

baon.hu

– Mivel minden bizonyíték a rendelkezésünkre áll, gyorsított eljárásban a bíróság elé állítatjuk a 17 éves kamaszt – erősítette meg a hírt Nyíkos Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Még szerdán támadt tanárára egy 17 éves fiú, a Kecskeméti Műszaki Szakképző Speciális Szakiskola diákja. A 9. évfolyamon tanuló gyerek a baon információi szerint becsengetés után, késve érkezett az órára. Ezt szóvá tette a pedagógus, de a fiúnak állt feljebb. Dühében több padot felborított, egyet felkapott és a tanárnak rontott vele. Védekezésül maga elé emelte a kezét a tanár, így tudta elhárítani a támadást, de mindkét keze könnyebben megsérült. A gyerek végül a szájában lévő rágót köpte a tanár felé. Újabb támadásra már nem került sor, mert több diák is segítséget hívott, és a tanterembe rendőrök és tanárok érkeztek.

– Mivel fiatalkorú elkövetőről van szó, az iskola igazgatójának határozott kérésére nem adtunk korábban tájékoztatást az esetről – mondta el Nyíkos Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!