Kék hírek, bulvár

2009.02.16. 08:01

Trükkös tolvajok az M5-ösön

Becsaptak a szerb-német autóst az M5-ösön. A részletek rendőrségi híreinkből kiderülnek.

Baon.hu

M5 Megloptak egy szerb-német állampolgárt vasárnap reggel az M5-ös autópályán. Az autóst azzal az indokkal állították meg, hogy úgy látták ég a kocsija.  Az autó azonban nem gyulladt ki, ám míg a tulajdonos a gépkocsi motorját ellenőrizte, addig a tolvajok egyike leengedte a kocsi kerekét és ellopta a gépkocsiból a pénztárcáját, a benne lévő 3 ezer Euróval és útlevéllel.


DUNAEGYHÁZA Vasárnap reggelre befeszítette valaki egy dunaegyházi ABC ajtaját, és 180 ezer forint értékben dohányárut, 22 ezer forint váltópénzt és egy 30 ezer forintot érő mobiltelefont lopott el.
 
LAJOSMIZSE Vasárnap éjjel egy Lajosmizsén lévő diszkó parkolójából ellopták a LEZ-195 rendszámú Suzuki Swift, fekete személygépkocsit. A bűncselekménnyel okozott kár: 2 millió 800 ezer forint.  
 
 
BÁCSALMÁS Őrizetbe vettek a rendőrség vasárnap egy 19 éves bácsalmási férfit, aki ellen a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV. csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

Határrendészeti hírek

Eljárás indult három macedón állampolgár ellen, akik szombaton tiltott határátlépést követtek el. Magyarországon való tartózkodásukat igazolni nem tudták, így előállították őket, majd a BKMRFK Kiskunhalasi Őrzött Szállására vitték, ahol idegenrendészeti eljárás keretében idegenrendészeti őrizetben vannak.

Megyénk határátkelőhelyein, vasárnap négy szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük Svédország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

Címkék#lajosmizse
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!