Kék hírek, bulvár

2009.02.21. 08:57

Péntek sem volt szünnap a betörőknek

A betörők a legtöbb esetben arany ékszereket és műszaki cikkeket raboltak az elmúlt éjszaka.

Baon.hu

Kecskeméten, egy felsőszéktói lakóházból péntek délelőtt arany ékszert, készpénzt, és lakás felszerelési tárgyakat vitt el ismeretlen tettes 1,2 millió forint értékben.

Kecskeméten ismeretlen elkövető péntek délután egy Klapka utcai lakásból arany ékszereket, készpénzt és műszaki cikkeket vitt el összesen 1,5 millió forint értékben.

Ugyancsak egy a Klapka utcában lévő lakásból péntek délután több karórát, valamint készpénzt loptak el több mint 1 millió forint értékben. 

Kiskunfélegyházán, a Kun utcában parkoló fekete színű, JTJ-877 forgalmi rendszámú, Seat Cordoba gépkocsit ismeretlen tettes csütörtök este ellopta.

Pénteken ismeretlen elkövető egy kiskunfélegyházi családi házból arany ékszereket, laptopot, kamerát, LCD televíziót, egyéb műszaki cikkeket, valamint 400 euró készpénzt vitt el összesen 1 millió forint értékben.

Határrendészeti híreink:

Megyénk határátkelőhelyein pénteken 3 szerb és 1 macedón állampolgár ellenőrzése során derült ki, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, illetve tiltott határátlépést követtek el, valamint közülük 1 személy esetében arra is fény derült, hogy 30 nappal túltartózkodott Magyarország területén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!