Kék hírek, bulvár

2009.02.20. 07:23

Csaptelepeket és ajtókilincset zsákmányolt a betörő

Csütörtökön őrizetbe vették a pirtói férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több tanyába és egy hétvégi házba is betört.

Baon.hu

Baján ismeretlen tettes csütörtök délelőtt pénzváltás ürügyén megjelent egy 87 éves bajai férfi lakásánál, majd figyelmét elterelve hálószobájának szekrényéből 720 ezer forint készpénzét ellopta.
 
Csütörtökön őrizetbe vettek egy 53 éves pirtói férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 14-e és 18-a között betört Soltvadkert, Petőfi tó környékén három tanyába, valamint Kiskőrös, Alsócebe területén egy hétvégi házba, és csaptelepeket, ajtókilincseket vitt el.
 
Szabadszálláson, kedden éjszaka betört egy vegyesboltba valószínűleg egy 31 éves szabadszállási férfi, és 200 ezer forint értékben dohányárut lopott el. A rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat.

Eljárás indult 2 szerb állampolgár ellen, akiket szerda este a járőr Kelebián igazoltatott. Magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek. Tiltott határátlépés miatt idegenrendészeti őrizetbe kerültek BKMRFK Őrzött Szálláson.

Megyénk határátkelőhelyein, csütörtökön 2 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy a személyek ellen Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!