Kék hírek, bulvár

2009.01.23. 07:45

Kézigránáttal fenyegetőzött, lecsukták

Egy notórius zaklatót vettek őrizetbe a kecskeméti rendőrök, aki azzal is fenyegetőzött, hogy egy áruház pultja mögé kézigránátot dob.

Baon.hu

Kecskeméten zaklatás miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy 52 éves helyi férfit. A rendőrök szerint egy szintén kecskeméti nőt és annak családtagjait zaklatott és fenyegetett folyamatosan a gyanúsított, 2007-óta. Többször is elment a nőhöz, akinek udvarára fenyegető, trágár üzeneteket dobált be és beugrált az udvarba. Megverte a rettegésben tartott nő testvérét és édesanyját is.
Ezen kívül a rendőrök ezt a férfit gyanúsítják azzal is, hogy még tavaly december 10-én egy kecskeméti áruházban azzal fenyegetőzött: kézigránátot dob a pult mögé.
 
Egy kiskunhalasi férfit vettek őrizetbe a helyi rendőrök. A 30 éves fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy még január 10 én egy kiskunhalasi ház udvarába mászott be, ahol betört a garázsba, és az ott parkoló autóból édességet és 2 ezer forintot lopott el.

Kunszentmiklóson egy fémfelvásárló telep épületébe tört be valaki a napokban. A tolvaj mosógépet, étkészletet, kerámiaszobrokat és festményeket lopott el, összesen 400 ezer forint értékben. A rongálással pedig további 50 ezer forint kárt okozott.

Határrendészeti események:

Megyénk határátkelőhelyein, a tegnapi napon 5 horvát és 3 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy a személyek ellen Magyarország, és Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, és voltak akik a fél éven belül engedélyezett 90 napot már eltöltötték az unió területén, ezért visszaküldték őket Szerbia területére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!