Kék hírek, bulvár

2008.10.15. 07:07

Facsemetéket rongáltak, 1500 dollárt emeltek le számlájáról

Egyre változatosabb bűncselekmények foglalkoztatják a rendőrséget. Az elmúlt időszakban például New Yorkból emeltek le 1500 dollárt a sértett folyószámlájáról, akadt aki facsemetéket rongált, vagy műanyag konténereket lopott egy telephelyről.

Baon.hu

Ismeretlen tettes kedd reggelre Kecskeméten, egy Alkony utcai családi házba tört be és 3 ezer Euro készpénzt lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár 768 ezer forint.

Gépkocsi tolvajt keres a Kecskeméti Rendőrkapitányság, aki keddre virradóra ellopta a Kecskemét, Dobó István körút 7. szám előtt parkoló, JZZ-722 rendszámú, Ford Ranger tehergépkocsit. Az okozott kár 5 millió forint.

Augusztus 1. és október 13. között ismeretlen, egy kecskeméti Hűtőház telephelyéről elvitt 35 darab műanyag konténert 437.500 forint értékben.

Csalás és fizetési eszközzel visszaélés bűntett gyanúja miatt folyik eljárás ismeretlen tettes ellen, aki október 11-én a sértett OTP lakossági folyószámlájáról összesen 1.500 USA dollárt emelt le – a bank által küldött tájékoztató SMS-ek szerint - New York-ban. A bűncselekménnyel okozott kár 292 ezer forint.

Rongálót keres a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, aki hétfőn az esti
órákban Kiskunfélegyháza és Selymes között lévő kerékpárút mellé
telepített facsemeték közül, 117 darabot eltört. A kár 800 ezer forint.

Határrendészeti híreink:
Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség Tompa határátkelőhelyén tegnap négy szerb, és egy horvát állampolgár került visszairányításra Szerbia területére, mert az ellenőrzésük során kiderült, hogy egyikük sem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!