Kék hírek, bulvár

2008.10.24. 18:19

Csótányinvázió egy kecskeméti tanyasoron - Képgalériával

Csótányok lepték el Kecskeméten, a Szolnokihegy 215-1 számú épület környékét, illetve a dűlőúton található többi házat.

Noszlopy

A szomszédos tanyákban lakók állítják, hogy a csótányok egy olyan épületből rajzanak ki ezrével, amelyben egy háromgyermekes család lakik. Ők nem irtanak, így hiába is fognak össze a többiek, ha a 115 négyzetméteres telken álló 30 négyzetméteres, egyébként nem is lakóépületként nyilvántartott házból újabb, és újabb csótányinvázió indul ellenük.
         
Az idegösszeomlás határán áll, és sírva mesélt „csótány-kálváriájukról” Labancz Ferencné (56). Erzsébet asszony hónapok óta seprűvel szedi fel a tanyájuk udvaráról, a szobákból, és a mellékhelyiségekből az ovális körvonalú, lapított testű német, és konyhai csótányokat. Állítja, hogy fürtökben hullanak az undorító bogarak a padlásukról.
        
Ezzel szemben a három gyermekes család férfi tagja, K. N. azt mondta, hogy náluk nincsenek csótányok. Szerinte a szomszédok, akik kezdettől nem szívlelik őket, ezzel akarják elüldözni a családját a lakásból. A jogszabály egyébként egyértelműen fogalmaz: ha rovarok szaporodnak el egy ingatlanban, akkor az irtásról a tulajdonos, illetve a használó köteles gondoskodni.

Címkék#Kecskemét
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!