Kék hírek, bulvár

2008.08.08. 10:46

Őrizetben a kerekegyházi gázolás gyanúsítottja

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 24 éves kerekegyházi férfit, akit az 5 éves kisfiú elgázolásával gyanúsítanak.

Noszlopy

Mint tegnap (csütörtök) este már hírt adtunk róla, egy traktorból és a hozzá kapcsolt két darab, szalmabálákkal megrakott ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú pótkocsiból álló járműszerelvénnyel ütötték el a Kasza-tanya dűlőben a szülei nélkül, egyedül kerékpározó ózdi gyereket. Majd – a rendőrség által kiadott, és jelenleg is hivatalos közlemény szerint – a traktoros a baleset helyszínét megállás, és segítségnyújtás adása nélkül elhagyta.

Az őrizetbe vett 24 éves férfi ugyanakkor tagadja, hogy ő gázolta volna el a kisfiút, és egyelőre nem tett vallomást. A férfi kerekegyházi édesapja tudósítónkat arról tájékoztatta, hogy a fia tegnap este, az őrizetbe vételét megelőzően neki azt mondta, nem látott a Kasza tanya dűlőben gyereket. Ellenben egy piros Ladát igen, ami mellett két férfi tartózkodott. Így a gyanúja szerint a Ladának lehet köze a balesethez, amiről ő semmit sem tud.

- Az alapos gyanúval őrizetbe vett kerekegyházi férfi előzetes letartóztatására javaslatot tesz a rendőrség – nyilatkozta ezzel szemben ma (péntek) délelőtt Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Nem hivatalos információink szerint legkorábban szombaton állítják majd a nyomozási bíró elé a gyanúsítottat, ahol arról döntenek majd, hogy szabadlábra kerülhet, vagy 30 napra előzetes letartóztatásba.

 

 

 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!