Kék hírek, bulvár

2008.08.09. 17:23

Keceli drog-ügy: az ötből két fiatal már jobban van - Képekkel

A rendőrség egyelőre kizárja, hogy összefüggés lenne a ma(szombat) reggelre a keceli Korona diszkóban eszméletüket vesztett fiatalok esete és a budapesti, illetve a miskolci heroinos túladagolássok között. Tovább vizsgálják, hogy milyen szertől lettek rosszul, közülük ketten, akiket a halasi kórházban ápolnak, már jbban vannak és megkezdődött a rendőrségi kihallagtásuk.

Pozsgai Ákos

Korábban felmerült a gyanúja, hogy ketamintól lett rosszul az öt fiatal. Mostanra azonban az elvégzett vizsgálatok kizárták, hogy az állatgyógyászatban fájdalomcsillapításra használt szertől kerültek eszméletlen állapotba – tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mitől lettek rosszul.

A kiskunhalasi Semmelweis Kórház orvosigazgatója közben arról tájékoztatott, hogy jobban van az a két férfi, akiket hozzájuk szállítottak be eszméleten állapotban a keceli diszkóból. Az eddig elvégzett orvosi vizsgálatok szerint az sem kizárható, hogy több féle szert fogyaszthattak a fiatalok, ennek vizsgálata még folyamatban van – mondta el a doktor,  részleteket azonban nem árult el személyiségi okokra hivatkozva.

A 19 év 36 év közötti férfiakat ma (szombat) reggel eszméletlen állapotban találták meg a keceli Kórona diszkóban, illetve a parkolóban. A mentők két mentőhelikopterrel és több mentőautóval érkeztek a helyszínre, valamennyiükön életmentő beavatkozásokat hajtottak végre, életveszélyes állapotba kerültek kórházba. Két személyt Kiskunhalason, egy főt Kalocsán, hármat pedig Budapesten ápolnak.
A rendőrség kábítószerrel való visszaélés miatt, indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!