Kék hírek, bulvár

2008.08.06. 07:34

A megyei bűnözőknél is uborkaszezon van?

Alig történt bűncselekmény az elmúlt 24 órában megyénkben. Mára csak Mélykút és Kunfehértó került be a hírekbe.

Baon.hu

Tegnap (kedd) este Mélykúton az utcán egy 23 éves és egy 17 éves mélykúti és egy 26 éves sükösdi férfi előzetes szóváltást követően kaszákkal, fejszékkel tettleg bántalmazták egymást. A verekedés során mindhárman könnyű sérülést szenvedtek valamint egy sükösdi nő is 8 napon belüli könnyű sérülést szenvedett.
 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást csalás miatt egy 50 éves kunfehértói férfi feljelentése alapján, ismeretlen tettes ellen, aki még július 30-án a sértettől megvételre és bevizsgáltatásra átvett 350 ezer forint értékű, 110 grammos aranyláncot és azt a megbeszélt időre nem vitte vissza, a vételárat nem egyenlítette ki, majd az ékszerek átvételét is letagadta. 

Határrendészeti események:

Tompa közúti és vasúti határátkelőhelyein tegnap 5 szerb és 2 horvát állampolgárt fordítottak vissza, mert nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal. Egy ember ellen Dánia beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, valamint egy szerb állampolgárt is elfogtak, aki rendelkezett érvényes útlevéllel, mégis illegálisan lépte át az államhatárt.

 

 

 

Címkék#Mélykút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!