Kék hírek, bulvár

2008.05.10. 10:40

Viszonylagos nyugalom a megyében: Pihentek a betörők

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap (péntek) megjelent egy 82 éves hölgy kiskunmajsai házában és figyelmét elterelve eltulajdonított 390 ezer forint készpénzt.

Baon.hu

Határrendészeti események:
 
Tompán egy 44  éves férfi szerb állampolgár kilépésre jelentkezett tegnap egy autóbusz utasaként. Ellenőrzésre a szerb magánútlevelét adta át, melyből kiderült, hogy az illető személy Magyarországon 66 napot túltartózkodott. Szabálysértés miatt 20 ezer forint helyszíni
bírsággal súlytották, majd kiléptették az országból.

Ugyancsak a tompai közúti határátkelőn egy 56 éves szerb állampolgár kilépésre jelentkezett egy személygépjármű vezetőjeként. Ellenőrzéskor a szerb magánútlevelét adta át , mely során az útlevélkezelő észrevette, hogy a személyt Ausztria tanúként körözi. Röviddel ezután egy 20 és egy 28 éves szerb állampolgár is belépésre jelentkezett, de nem rendelkeztek a beztazáshoz szükséges iratokkal, így visszafordították őket Szerbia területére.

Ideiglenes légi határátkelőhelyet nyitottak tegnap Kecskeméten a katonai repülőtéren. 43 magyar állampolgár lépett ki ilyen módszerrel az országból. Belépésre 57 magyar és 9 külföldi jelentkezett.

gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap (péntek) megjelent egy 82 éves hölgy kiskunmajsai házában és figyelmét elterelve eltulajdonított 390 ezer forint készpénzt. Baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik