Kék hírek, bulvár

2008.05.14. 15:13

Halálos gázolás: Egy kamasz volt a cserbenhagyó, jogsija se volt

Megtalálták a kecskeméti közlekedési rendőrök azt az autót és a vezetőjét, amely halálos gázolást követően elhajtott a helyszínről Orgovány tanyavilágában.

Noszlopy

Mint arról korábban hírt adtunk, reggel 6- kor találta meg valaki az elgázolt áldozatot az orgoványi földes dűlőúton. A helyszínre riasztott rendőrségi szemlebizottság megállapította, hogy a 60 éves orgoványi férfit elgázolták és ez okozta a halálát. A rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni a cserbenhagyót.

- Végigjárták a kollégák a környező tanyákat és részben tanukat, részben sérült járművet kerestek – mondta el tudósítónknak Mihályné Bornemisza Eleonóra rendőr őrnagy, a megyei főkapitányság szóvivője.
- A helyszíntől nem messze azután az egyik tanyán találtak egy forgalomból kivont, rendszám nélküli Ladát, amelyen olyan sérülések látszódtak, ami gyalogos elgázolása közben keletkezhetett.

A tanyán lakó család tagjai a rendőröknek elmondták, hogy nem használják az autót. A szülők egyik 16 éves – jogosítvánnyal egyébként nem rendelkező - fia azonban a kihallgatása során elismerte, hogy tegnap (kedd) este 9 óra körül elvitte a Ladát és elgázolta az idős férfit. A kamasz kihallgatása jelenleg is tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!