Kék hírek, bulvár

2008.05.22. 19:09

Csecsemőtragédiák Bács-Kiskunban

Mint azt megírtuk, megszülte, majd az udvari wc-be dobta egészségesen született leánygyermekét egy 22 éves nő Kecskeméten.

N.N.M.

Sajnos nem ez volt az egyetlen ilyen szomorú eset az elmúlt években.

2003. december 31.:
Hajnalban szülte meg csecsemőjét egy 18 éves vaskúti lány. A babát ezt követően a kazánban elégette. Nem lehetett bizonyítani, hogy élve született a gyerek, ezért megszüntették a nő ellen az eljárást.

2004. június:
Két csecsemő holttestet ástak ki a nyomozók Kecskemét-Úrihegyben, egy útszéli tanya közelében. Az egyiket az udvari vécéből, a másikat a hidrofor aknából. Már csak az egyik csecsemő halálát lehetett rábizonyítani a házban élő 28 éves román nőre.

2006. január:
Tíz hónapja elásott csecsemőholttestet emeltek ki a rendőrök egy foktői családi ház melléképületében a földből. A rendőri vizsgálat során kiderült, hogy a kisgyerek 2005. márciusban halva született.

2006. január 26.:
Éjszaka, kecskeméti házuk udvarában szülte meg egy 20 éves nő a gyermekét, aki a betonra esett. A nő a csecsemőt kabátba burkolta, és a melléképületben hagyta. A csecsemő kihűlt.
2007. október: Halott csecsemőt találtak a rendőrök egy fülöpszállási házban, a mosógépben. A 38 esztendős fülöpszállási terhességéről nem tudott a család.

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik