Kék hírek, bulvár

2008.04.15. 06:54

Gyanús haláleset: Baleset vagy erőszakos bűncselekmény áldozata lett a kiskunhalasi vállalkozó Németországban?

Egy fuvarozással foglalkozó helyi vállalkozó különös halálesete a fő beszédtéma napok óta Kiskunhalason. Információk szerint közúti balesetben halt meg a középkorú férfi, de egyesek tudni vélik, hogy erőszakos bűncselekmény áldozata lett.

Pozsgai Ákos

A kamionos fuvarozással és kereskedelemmel foglalkozó halasi férfi információk szerint a múlt héten utazott Németországba üzleti tárgyalásra. Az autóját egy út menti vizes árokba borulva találták meg a rendőrök, a férfi akkor már halott volt.

Egyes, nem hivatalos információk szerint a férfi, erősen ittas volt, és egy frontális ütközést akart elkerülni, amikor félre rántotta a kormányt és az árokba szaladt autójával.

Más, szintén nem hivatalos információk szerint bűncselekmény áldozata lett. A rendőrségi helyszínelés során a vízből kiemelt autóban megtalált férfi fejét a felismerhetetlenségig összeverték. Azt is beszélik, hogy a család egyik ismerőse a napokban utazott Németországba, hogy azonosítsa a holttestet. A német hatóságok egyelőre nem adtak ki semmilyen hivatalos tájékoztatást az ügyről.

Ezért csak találgatnak Kiskunhalason, hogy mi lehet az ügy hátterében. Egyes információk szerint a férfi elhalászta a konkurencia elől a jobb fuvarokat, ezért kellett meghalnia, más információk szerint a férfi rendszeresen adott kölcsön kisebb-nagyobb összegeket, amit ha nem fizettek vissza, akkor behajtó legényeket küldött az adósra. E szerint feltehetően egy adósa csalhatta ki Németországba, hogy ott végezzen vele.

Egyelőre azonban egyik információt sem erősítette meg senki, a család közeli ismerősei közül a balesetet valószínűsítik leginkább

Ezek is érdekelhetik