Kék hírek, bulvár

2008.03.03. 16:03

Vetkőzz meztelenre és üsd meg! - mondta a fenyegető

Meztelenre kellett vetkőznie annak a tompai férfinek, akit egy ismerőse fenyegetett meg veréssel.

P. Á.

Az ügy hátterében anyagi vita áll – közölte Farkasné Wodring Zsuzsanna, a kiskunhalasi rendőrkapitányság szóvivője. Az őrizetbe vett, 31 éves, szintén tompai férfi, gyógyszerre adott pénzt az ügy egyik sértettjének, a 22 éves tompai férfinek, aki azonban az összeget eljátszotta egy nyerőautomatán.

A másik sértett egy 16 éves fiú. Neki egy kerékpárt adott el, a gyanúsított, de az érte járó pénzt nem kapta meg. A rendőrök szerint idősebbik férfit arra kényszeríttette a gyanúsított, hogy vetkőzzön meztelenre és üsse meg a fiút, különben a róla készült meztelen felvételeket felteszi az internetre. A rendőrség megerősítette, hogy valóban volt egy kamera a fenyegető férfinél, de azt nem tudni, hogy tényleg készült-e felvétel.
 
A 31 éves tompai férfit őrizetbe vették, akiről a kihallgatás során a fiatalabbik áldozata azt állította, hogy korábban azzal fenyegette: ha nem fizeti ki neki a kerékpár árát, eltöri a térdkalácsát. Aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint egy rendbeli önbíráskodás gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, a halasi bíróság pedig harminc napra elrendelte az előzetes letartóztatását a gyanúsítottnak.

Címkék#Bűnügyek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!